fbpx

BLOG

Μόνο με 100€ elearning Σεμινάρια από το Future Business School

Μόνο με 100€  elearning Σεμινάρια από το Future Business School

Το FUTURE BUSINESS SCHOOL, διανύοντας μια εξαιρετικά ανοδική πορεία από το 2000, έχει αναπτυχθεί σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Κύπρο, έχει υλοποιήσει προγράμματα επιμόρφωσης σε περισσότερες από 1000 εταιρίες και αριθμεί σήμερα πάνω από 15.000 απόφοιτους.Θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη σας εξασφάλισε μια κορυφαία προσφορά για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στη Δια Βίου Μάθηση.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ 100€ 

Παροχές

  • E-learning μεθοδολογία, με την υποστήριξη υπερσύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας
  • 24 ώρες το 24ωρο πρόσβαση, μελετάτε τις ώρες που σας εξυπηρετεί, όπου και αν βρίσκεστε 
  • Υποστήριξη από το εκπαιδευτικό μας τμήμα, με παροχή οδηγιών, κατευθύνσεων και επίλυση αποριών
  • Παροχή Εκπαιδευτικού Υλικού
  • On line εξετάσεις
  • Βεβαίωση σπουδών ΚΔΒΜ ( Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 με αδειοδότηση από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. του Υπουργείου Παιδείας (αρ.αδείας 2100661)

Δείτε εδώ πληροφορίες

Καλέστε στο 2105782931 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να λάβετε την προσφορά.

 Δείτε εδώ όλα τα προγράμματα σπουδών μας.

*Η προσφορά ισχύει για εγγραφές στα προγράμματα μας έως και 31/5/2021

 FUTURE BUSINESS SCHOOL, www.futurebs.gr, 2105782931,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.